Notícies

'Aire fresc': fem balanç dels més de tres anys de govern a l’Ajuntament de Valls

El butlletí repassa els principals projectes realitzats per les sis regidories d’ERC des de l’entrada al govern municipal el juny del 2015.

Exemplars del butlletí.
Exemplars del butlletí.
El butlletí repassa els principals projectes realitzats per les sis regidories d’ERC des de l’entrada al govern municipal el juny del 2015.

L’impuls a la reforma de Ca Xapes com a seu de la Llar del jubilat, la creació dels pressupostos participatius, l’ampliació i millora de les zones d’aparcament gratuïtes i la promoció del mercat tradicional amb noves jornades gastronòmiques populars són tan sols alguns dels nombrosos projectes que Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha dut a terme des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Valls en els últims tres anys i mig, i dels quals fa balanç en una publicació. Així, la principal obra de govern municipal realitzada per les sis regidories que són responsabilitat d’Esquerra es recull en el butlletí ‘Aire fresc’, editat per la secció local i distribuït a les bústies de tota la ciutat a partir d’avui mateix.

 
Es tracta del segon número que s’edita del butlletí ’Aire fresc’ des de l’entrada d’ERC al govern municipal després de les eleccions del 2015 i se’n repartiran 15.000 exemplars a les llars vallenques i a d’altres espais. La publicació recull la feina feta per les regidories de Benestar Social i d’Habitatge, gestionades pel primer tinent d’alcalde i candidat a les properes municipals del 26 de maig, Jordi Cartanyà; Comerç i Turisme, dirigida per Òscar Peris; Participació Ciutadana i Igualtat, responsabilitat de Núria Gavarró, i Mobilitat i Transparència i TIC, ambdues sota la tutela de Francesc Anguela. ‘Aire fresc’ posa de manifest l’alt grau de compliment dels compromisos adquirits el juny del 2015, quan es va signar el pacte de govern al consistori vallenc.
 
‘Aire fresc’ inclou articles d’opinió dels mateixos Cartanyà, Gavarró i Peris, de la militant Teresa Rull, del president de la secció local, Andreu Garcia, i del president del partit, Oriol Junqueras, que ha escrit una carta adreçada a la ciutadania de Valls per fer una crida a la ‘perseverança’ en el projecte republicà: ‘Valls és un gran motor, referent en un territori que cada dia és més republicà, una ciutat que ha de ser un dels motors al sud del país, de la llibertat, de la justícia social. Us necessitem tirant del carro, entusiastament’. Junqueras vol un Valls ‘solidari’ que ajudi la resta del país a estendre ‘com una taca d’oli’ l’ideal republicà amb una ‘majoria imbatible’.