Notícies

Jordi Cartanyà presentarà la seva candidatura oficial a l’alcaldia de Valls el 30 de gener

El primer tinent d’alcalde i diputat provincial s’acompanyarà del conseller d’Educació, Josep Bargalló, i de la diputada al Parlament, Raquel Sans, en un acte que tindrà lloc al Teatre Principal, a les 19.30h.
 
Jordi Cartanyà repetirà com a cap de llista d’ERC per a l’alcaldia de Valls en les eleccions municipals del 26 de gener. La candidatura es presentarà, oficialment, el proper dimecres 30 de gener, a les 19.30h, al Teatre Principal de Valls, en un acte en el qual Cartanyà s’acompanyarà del conseller d’Educació, Josep Baragalló, i de la diputada vallenca, Raquel Sans.

El candidat a l’alcaldia per ERC exposarà els motius pels quals encapçala la llista d’ERC Valls, per què vol ser escollit com a proper alcalde de la ciutat i el projecte de futur que el partit vol dissenyar per Valls. El discurs que presentarà Cartanyà es basarà en la importància de la política municipal com a ‘engranatge fonamental per l’exercici de les polítiques de proximitat’ entenent els municipis com el lloc ‘on es resolen els problemes reals de la ciutadania’.

La vocació de servei i l’atenció ciutadana són el punt de partida d’una candidatura que es disposa a liderar el canvi a la ciutat de Valls, i ampliar d’aquesta manera la tasca iniciada el juny del 2015 amb l’entrada al govern municipal. I, el compromís i la honestedat amb les vallenques i els vallencs esdevenen els valors insígnia d’ERC Valls per encapçalar la transformació de la ciutat deixant enrere la ‘vella política’.
                       
L’assemblea local del partit va escollir Cartanyà, per unanimitat de vots, el mes de juliol passat, sense que es presentés cap altra candidatura en les eleccions primàries que va celebrar la secció local d’ERC Valls.

Cartanyà serà alcaldable per tercera vegada. L’any 2011 va entrar com a regidor a l’Ajuntament de Valls i, des del 2015, és el primer tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i d’Habitatge, en un consistori on ERC compta amb 6 regidories. Actualment, també és diputat i president del grup d’ERC a la Diputació de Tarragona.

El perfil del candidat

Jordi Cartanyà Benet (Valls, 6 de desembre del 1965) és casat i té tres fills. Va estudiar Fisioteràpia a l’EU Gimbernat. Ha treballat al Pius Hospital de Valls entre d’altres centres hospitalaris i educatius. Era gerent, productor i actor de la companyia d’espectacles Pa Sucat, que ell mateix va crear amb altres vallencs l’any 1986. Regidor de l’Ajuntament de Valls des del 2011. Ha participat activament en diverses entitats com l’Esplai 4 Baixos, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, l’AMPA de l’Enxaneta, l’AMPA de l’IES Jaume Huguet i la parròquia de Sant Joan. És soci de l’ANC i l'Òmnium Cultural.