Notícies

ERC Valls inicia les reunions sectorials ‘Tu proposes’ per elaborar el programa electoral

La primera trobada se centrarà en afers socials i tindrà lloc aquest dimecres, dia 6 de febrer, al Casinet, a les 19h, amb la presència de l’alcaldable, Jordi Cartanyà, i de Jordi Serra, exalcalde de Roda de Ter i assessor de la Diputació de Barcelona
 
ERC Valls comença la ronda de reunions sectorials que, sota el títol ‘Tu proposes’, hauran de servir per completar l’elaboració del programa electoral del partit a nivell local. Amb aquestes trobades doncs, es pretén fer escolta activa i també fer partícip a la ciutadania dels projectes de futur de la ciutat. Per això, l’alcaldable, Jordi Cartanyà, convida als vallencs i a les vallenques a participar-hi amb la seva assistència i contribuint amb propostes concretes.
 
Les trobades, que s’allargaran durant tot el mes de febrer, se centraran en temes tan diversos i, alhora, específics com: afers socials, cultura, comerç, empresa i ocupació, ensenyament i esport.
 
La primera reunió sectorial serà la d’afers socials, que comptarà amb la presència de Jordi Serra, exalcalde de Roda de Ter i assessor de la Diputació de Barcelona. L’acte tindrà lloc aquest dimecres, dia 6 de febrer, al local d’ERC Valls El Casinet, al carrer de la Cort, 8, 1r, a les 19h.