Notícies

ERC Valls anuncia una candidatura paritària per refermar el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats

ERC Valls anuncia una candidatura paritària per refermar el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats
ERC Valls anuncia una candidatura paritària per refermar el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats

Núria Gavarró, actual regidora de participació ciutadana i igualtat, serà la número dos de la llista per les eleccions municipals del proper 26 de maig
 
La secció local d’Esquerra també fa pública la inauguració del local de campanya a peu de carrer, situat a El Pati, dissabte dia 16 de febrer al matí
 
ERC Valls ha anunciat, avui, que s’està treballant per elaborar una candidatura paritària per les eleccions municipals del proper 26 de maig. El passat dia 30 de gener va tenir lloc l’acte de presentació oficial del cap de llista, Jordi Cartanyà, que repetirà al capdavant del projecte de futur de Valls. Avui, en una trobada amb la premsa, Cartanyà ha fet volgut afegir que la candidatura serà paritària, amb l’objectiu de complir el compromís d’ERC per “promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones”.
 
Núria Gavarró, secretària d’organització d’ERC Valls i actual regidora de participació ciutadana i igualtat a l’Ajuntament de Valls pujarà una posició i serà la número 2 de la llista per tal de fer efectiva una llista conformada per la meitat de dones i l’altra meitat d’homes. Segons Gavarró, cal visibilitzar el “feminisme” dins d’ERC Valls i traslladar el punt de vista de les dones en les polítiques municipals.
 
Durant la trobada, Jordi Cartanyà també ha volgut anunciar que ERC Valls inaugurarà el local de campanya el proper dissabte, dia 16 de febrer, en un acte públic en el qual s’espera que hi assisteixin els vallencs i les vallenques que ho vulguin. El local està ubicat a El Pati, a peu de carrer, amb l’objectiu d’afavorir la interlocució amb la ciutadania. La inauguració tindrà lloc a partir de les 11h amb un esmorzar popular.
 
ERC Valls ha començat una sèrie de trobades sectorials que han de servir per elaborar el programa electoral i que estan obertes a la ciutadania. A més, impulsant la participació ciutadana, els vallencs i les vallenques podran aportar les seves propostes durant la inauguració del local de campanya si així ho desitgen.
 
Finalment, Cartanyà també ha explicat, en línies generals, el projecte de futur per la ciutat de Valls i ha fet balanç de l’acord de govern, al mateix temps que també ha fet incís en la necessitat de treballar, des dels municipis, per desplegar les polítiques republicanes, que comencen posant els interessos de les persones al capdavant.
 
La trobada, en la qual hi han participat el cap de llista, Jordi Cartanyà, i qui serà la número 2, Núria Gavarró, també ha comptat amb l’assistència del president de la secció local d’ERC a Valls, Andreu Garcia; del vicepresident, Marc Moncunill; i del cap de campanya, Joan Maria Vinyes.