Notícies

Òscar Peris, Ramon Font i Teresa Rull ocuparan els llocs tres, quatre i cinc de la llista d’Esquerra Valls-Compromís per Valls a les municipals del 26-M

Les dues formacions, que concorreran juntes a les eleccions, confeccionen una ‘candidatura guanyadora per seguir millorant Valls, des de l’alcaldia’.

Els cinc primers candidats de la llista.
Els cinc primers candidats de la llista.

Les formacions Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Valls i Compromís per Valls (CpV), que concorreran juntes a les eleccions municipals del 26 de maig després de l’acord assolit i que es va fer públic fa quinze dies, han presentat aquesta tarda les persones que aniran a la llista en les posicions del tres al cinc. Així doncs, el cap de llista, Jordi Cartanyà, i la número dos, Núria Gavarró, aniran seguits d’Òscar Peris com a número tres, Ramon Font, en la quarta posició, i Teresa Rull com a número cinc. La presentació dels candidats s’ha fet en un acte de carrer al passeig de l’Estació, un dels districtes amb més població de la capital de l’Alt Camp.
 
Òscar Peris, actualment regidor de Comerç i Turisme a Valls i delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, serà el número 3. Peris ha manifestat que “estic content de tornar a formar part d’aquest equip que ha treballat i segueix treballant amb constància i que, ara, amb algunes cares noves, ens ha de portar a consolidar el projecte de municipis republicans que impulsa ERC”. I ha afegit que “tenim les energies renovades per impulsar una transformació de la ciutat en la qual tots els vallencs i les vallenques s’hi sentin cridats a participar i a formar-ne part d’una manera activa”.
 
El número 4 serà Ramon Font, regidor i líder de Compromís per Valls i amb una llarga trajectòria en el món de la comunicació audiovisual, que s’ha mostrat “molt content d’estar amb els companys i companyes d’ERC”, amb els quals “espero que l’acord que hem signat contribueixi a fer-nos aconseguir l’alcaldia i dibuixar el projecte de ciutat que tots pensem”.
 
Teresa Rull, que serà la número 5 de la llista, és la responsable del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, que forma part del Centre de Normalització Lingüística de l’àrea de Reus Miquel Ventura. L’actual regidora de Participació Ciutadana i Igualtat, Núria Gavarró, segona de la llista, ha definit Rull com “una pencaire, valenta, amb criteri, que no dubta en fer sentir la seva opinió i que està implicada en la vida social vallenca”. Teresa Rull ha explicat: “Quan el Jordi Cartanyà em va proposar afegir-me a la llista, no ho vaig dubtar. Amb el Jordi fa temps que ens coneixem i els últims quatre anys hem treballat junts. Compartim les ganes de tirar endavant un projecte de ciutat que agradi i en el qual tothom s’hi senti integrat”.
 
Jordi Cartanyà ha expressat que “aquesta serà una candidatura guanyadora. Volem seguir millorant la ciutat i ho volem fer des de l’alcaldia perquè és l’única manera de tirar endavant els projectes que tenim per a la ciutat del futur, i ho farem sobre la base dels valors republicans: la transparència, l’honestedat i la proximitat”. La llista d’ERC Valls-Compromís per Valls serà totalment paritària entre dones i homes i es donarà a conèixer durant les properes setmanes.