Notícies

Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls presenten les persones que ocuparan les posicions sisena a desena de la llista per les eleccions municipals

Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls presenten  les persones que ocuparan les posicions sisena a desena de la llista per les eleccions municipals
Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls presenten les persones que ocuparan les posicions sisena a desena de la llista per les eleccions municipals | José Carlos León

Andreu Garcia (actual president de la secció local d’ERC) serà el número sis, Leticia Vidal i Anna Mateu ocuparan la setena i vuitena posició respectivament, Francesc Blasco serà el número nou i Dèbora Fernàndez, la número deu

Les dues formacions han confeccionat una candidatura per guanyar l’alcaldia, amb experiència de govern i capacitat de gestió per liderar el govern local

 

Esquerra Valls i Compromís per Valls, que han arribat a un acord per concórrer sota una mateixa candidatura en les eleccions municipals del 26 de maig, han presentat el segon tram de la llista, concretament, de la sisena a la desena posició.

Andreu Garcia (actual president de la secció local d’ERC) serà el número sis, Leticia Vidal i Anna Mateu ocuparan la setena i vuitena posició respectivament, Francesc Blasco serà el número nou i Dèbora Fernàndez, la número deu.

Jordi Cartanyà, cap de llista, a expressat que “som un equip de gent preparat per guanyar l’alcaldia” amb experiència de govern demostrada des que fa quatre anys ERC Valls va entrar al govern municipal amb quatre regidors i sis regidories: “Durant tot aquest temps hem agafat experiència de govern i tenim la capacitat de gestió que fa falta per liderar el govern local”.

ERC Valls i Compromís per Valls mantenen el pom de dalt amb Núria Gavarró i Òscar Peris com a número dos i tres respectivament, més Ramon Font i Teresa Rull en quarta i cinquena posició. En aquest sentit, Cartanyà ha subratllat que:  “renovem la llista amb un equip de persones decidit a impulsar la ciutat, per construir el Valls del futur que volem”.

Andreu Garcia, que serà el número sis, se suma al projecte per fer de Valls un municipi republicà “perquè crec en els valors republicans: l’honestedat i la transparència són bàsics per construir polítiques municipals que es preocupin per solucionar els problemes reals de la gent”. Garcia està molt vinculat al teixit associatiu de la ciutat i coneix profundament les necessitats dels barris.

Leticia Vidal i Anna Mateu ocuparan la setena i vuitena posició respectivament. Són dos exemples de dones emprenedores que coneixen el teixit comercial i empresarial de la ciutat, amb experiència amb les pimes i els autònoms, que són el pilar fonamental de l’economia de Valls.

Vidal ha destacat que “és important que les polítiques públiques es treballin des d’una perspectiva transversal i, sobretot, feminista per caminar cap a la igualtat d’oportunitats real entre homes i dones i evitant les conductes sexistes i els micromasclismes”.

Mateu, per la seva banda, entoma el projecte amb “una gran responsabilitat” i “amb ganes d’aportar el meu granet de sorra per construir la ciutat que volem, que faci especial atenció a les persones, que són les que mantenen viva la ciutat”.

Francesc Blasco ocuparà la novena posició de la llista. Blasco és educador social i fa classes d’escacs als centres educatius de la citat. És una persona amb una visió molt àmplia i completa de la ciutat, sobretot en l’àmbit dels esports i se suma al projecte republicà per “contribuir a millorar la ciutat, a fer-la agradable per tothom”.

Dèbora Fernàndez és treballadora social sanitària i ocuparà la posició número deu de la llista. Fernàndez ha expressat que: “em sento molt afortunada d’afegir-me al projecte d’ERC Valls i Compromís per Valls i que se m’hagi tingut en compte per contribuir a fer possible un canvi per Valls”.

Cartanyà s’ha mostrat satisfet amb la llista i ha expressat que: “Tenim un equip de primera amb ganes d’aportar els seus coneixements per recuperar la ciutat, per fer-la avançar, per fer-la atractiva i còmoda per viure-hi, per resoldre les necessitats de la ciutadania”.

L’alcaldable per Esquerra Valls i Compromís per Valls també ha anunciat que la propera legislatura s’encarregarà de gestionar totes les polítiques públiques referents al Barri Antic: “durant la propera legislatura, quan sigui alcalde, entomaré personalment el repte d’impulsar els projectes necessaris per recuperar el Barri Antic de Valls”.

Cartanyà també ha destacat que “tenim un equip de primera per guanyar l’alcaldia” i que es treballarà “des de l’honestedat, la transparència i la proximitat”.