Notícies

Esquerra de Valls i l’Alt Camp celebra el Sopar de la República i presenta les 14 llistes a les Municipals

La trobada anual, aquest divendres, tindrà un caire especial per l’homenatge a Josep Maria Climent, i comptarà amb l’assistència del diputat i candidat al Congrés per Tarragona, Jordi Salvador.

Postal de l'acte.
Postal de l'acte.

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls i l’Alt Camp celebrarà, un any més, el Sopar de la República i ho farà aquest divendres dia 12 a les nou de la nit a la Masia Bou de Valls. Enguany, donada la proximitat de les eleccions municipals del 26 de maig, s’hi presentaran les 14 llistes que Esquerra farà a la comarca. Durant la trobada de la militància i els amics i simpatitzants de la formació, també es retrà homenatge a Josep Maria Climent, històric militant vallenc que va morir l’any passat. Es preveu l’assistència d’unes 150 persones.
 
El president comarcal d’ERC a l’Alt Camp, Josep Maria Pallàs, explica que el Sopar de la República d'enguany ‘s'emmarca en la determinació dels republicans de l'Alt Camp de perseverar en el camí democràtic, pacífic i irrenunciable que hem emprès’. Segons diu, ‘fidels a l'exemple dels qui ens han precedit, començarem l'acte fent un sentit homenatge al company que ens va deixar massa d'hora: en Josep Maria Climent’. 
 
Així mateix, el sopar també servirà per presentar les 14 candidatures republicanes als municipis de l'Alt Camp. Segons Pallàs, és ‘la xifra més alta que mai ha presentat ERC des del 1979 a la nostra comarca, i ens dóna força per aspirar a esdevenir la primera força municipal de la comarca. Cal destacar que presidirà el sopar el cap de llista al Congrés per la demarcació, el diputat Jordi Salvador’. Els pobles on ERC tindrà llista a les Municipals del 26M són: Aiguamúrcia, Alcover, Bràfim, Cabra del Camp, el Pla de Santa Maria, el Pont d’Armentera, els Garidells, Mont-ral, Puigpelat, Querol, Rodonyà, Vallmoll, Valls i Vilabella.