Què penso

Estem per tu

Estem per tu
Estem per tu | José Carlos León

Hi ha un proverbi que diu: ‘Si vols arribar primer, corre tot sol. Si vols arribar lluny, camina acompanyat'. I, això, precisament, és el que volem Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls. La ciutat que ens imaginem no la podem dissenyar sols, però és que tampoc ho volem. Ens agradaria tenir la complicitat de tots els vallencs i totes les vallenques per fer gran aquesta ciutat que ens estimem i que ens la imaginem dinàmica, moderna, transformadora.

Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls fa setmanes, fa mesos, que treballem per dissenyar un projecte engrescador per la ciutat que volem. Des del primer a l’últim, som un equip de persones compromeses amb Valls que, amb honestedat, generositat, humilitat i entusiasme pretenem que la ciutat torni a ser per a les persones. Per això, ens hem reunit amb entitats, associacions, escoles, professionals de la salut, comerciants, empresaris i veïns; per això hem fet reunions sectorials, per prendre el pols a la ciutat, per saber com batega.

Aquest, ha de ser un projecte compartit, un projecte en el qual tots i totes hi tinguem cabuda, en el qual hi puguem participar de manera activa. Per tant, és evident que no podem fer-ho sense la teva complicitat, volem saber què penses i quins són els teus problemes, escoltem les teves opinions perquè estem per tu. Només així, farem de Valls una ciutat que sedueixi.

Durant les últimes setmanes hem anat presentant les nostres propostes de ciutat en matèria d’educació, salut, via pública, barri antic, medi ambient, cultura i esports, etc. La ciutat que ens imaginem és una ciutat en la qual es pugui passejar i en la qual els carrers estiguin arreglats i nets; una ciutat amb un model educatiu sostenible i un servei sanitari digne del s.XXI. Ens imaginem una ciutat amb parcs i jardins, una ciutat que es preocupi per la sostenibilitat; una ciutat en la qual l’urbanisme tingui en compte les persones amb mobilitat reduïda. Ens imaginem una ciutat referent en cultura i que al mateix temps, aquesta sigui accessible a tothom. Ens imaginem una ciutat amb espais per practicar esport a l’aire lliure i que promogui els hàbits de vida saludables.

Aquesta ciutat que ens imaginem i que t’imagines és possible. Per nosaltres, el programa electoral no és paper mullat. No són pàgines en blanc per omplir de projectes impossibles i faraònics, de mentides ni d’enganys. Les propostes que hem anat fent i que seguirem fent aquests dies són propostes realistes a partir de les quals volem fer una ciutat per viure-hi, per treballar-hi.

Els d’Esquerra Republicana Valls ho hem fet aquests últims quatre anys des del govern perquè aquesta és la nostra manera de treballar. Hem complert amb els compromisos adquirits amb la ciutadania. No ho sabem fer d’una altra manera. Ara, sumem esforços amb Compromís per Valls per seguir posant al centre de les nostres propostes a la ciutadania, per atendre els problemes reals de la gent.

Hem interlocutat amb tothom i ho seguirem fent per fer de Valls una ciutat en la qual els emprenedors puguin obrir el se negoci, en la qual hi hagi opcions d’habitatge, en la qual el jovent trobi activitats d’oci. Volem una ciutat per a tots i per a totes, perquè és des del municipalisme que podrem construir aquesta república catalana que volem.